Novetat

TEST ALTRA

ALTRA, la marca americana de sabatilles, aposta per acostar els seus productes i tecnologies als corredors.

Esports Montanyà ha sigut seleccionada com la primera botiga on posar en pràctica l’innovador sistema de test que proposa Altra; les SELF SERVICE STATIONS.

Podràs conèixer les tecnologies de primera mà i testar diferents models de Trail Running i d’Asfalt, a més d’una manera segura i àgil.

A través d’una aplicació pròpia d’Altra podràs reservar l’hora i tindràs 90 minuts per testar-les com vulguis, així com també accedir a múltiple informació sobre la marca.

Altra ens proposa diferents tipus d’entrenament perquè pogueu gaudir d’una millor experiència en el moment que proveu les sabatilles. Rafa Flores, seleccionador nacional de Trail Running és qui ha ideat aquestes sessions.

Per tenir millors coneixements sobre la marca, us proposem també, activitats com un FB live amb experts de la marca en biomecànica i en producte per atendre qualsevol dubte. Serà el proper 3 a les 19:30 al nostre FB (@montanya.eu)

Seguiu atents a les nostres xarxes socials ja que us anirem presentant les diferents tecnologies i novetats que aquesta innovadora marca ens ofereix.

Salut!

Per apuntar-te al test clica a l'enllaç de la dreta.

Arxiu