Novetat

PROJECCIÓ DE LA PEL•LÍCULA PURA VIDA

El proper dia 31 de gener a les 20:30 al cinema alhambra de la garriga es projectarà la pel•lícula pura vida la qual relata l’ultima expedició d’Iñaki Ochoa.
la pel•lícula es podrà veure també de l’1 al 4 de febre.


SINOPSI
A la cara sud de l’Himalaya, a set mil quatre cents metres d’altura, un alpinista comença a trobar-se malament. El seu company dóna el crit d’alarma i comença una de les operacions de rescat més increïbles de la historia de l’Himalaya.

Iñaki Ochoa de Olza és l’alpinista que es va posar malalt mentre ascendia l’Annapurna, considerat un dels cims més perillosos del món, en els que el 40% de les persones que intenten coronar-lo perden la vida durant el camí.

Pura vida reconstrueix els 4 dies quan es va organitzar i desenvolupar l’operació de rescat de l’Iñaki, protagonitzada per 8 persones procedents de tot arreu del món, que van respondre a la crida d’alerta arriscant les seves vides per salvar la d’un altre.

Una missió de rescat sense precedents que juntament amb un grup de gent amb no només la passió per les muntanyes que escalen com a passió, sinó també i per davant de tot uns principis i objectius que defineixen la manera com viuen les seves vides.

Arxiu